Ilmalämpöpumppu asennettuna
Asennuspalvelu Hopiavuori Oy

Ilma-vesilämpöpumppu Mitsubishi Electric Ecodan R32

Ilma-vesilämpöpumppu tuotteemme (linkki)

Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon.

Portaaton invertteritekniikka. Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.

Ecodan Next Generation paitsi säästää rahaa ja energiaa, on myös ympäristöystävällinen. Mallisto kaikkiin tarpeisiin.

Säästä rahaa uudella Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumpulla

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteritekniikalla. Siinä on myös uusi, omaa tuotekehitystä oleva varaaja.

Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa sinulle suuria säästöjä, koska Ecodan R32 tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Kun 35 miljardin euron liikevaihtoon yltävä huipputekniikkaa valmistava konserni suunnittelee lämpöpumpun, on sen oltava edelläkävijä energiatehokkuudessa, laadussa, toiminnoissa ja ympäristöystävällisyydessä.

Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumput valmistetaan tiukimpien laatuvaatimusten mukaisesti Mitsubishi Electricin omilla tehtailla Skotlannissa ja Japanissa.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu

Oppiva ohjaustekniikka tekee lämpöpumpun käytöstä mukavan helppoa

Mitsubishi Electricin ainutlaatuinen laitteen älykäs ja oppiva ohjausjärjestelmä huomioi automaattisesti muutokset rakennuksesi lämmitystarpeessa. Lämmitys on jatkuvasti optimoitu juuri lämmityskohteen tarpeen mukaan, jolloin mukavuus ja säästöt ovat huippuluokkaa.

Laitteisto mittaa jatkuvasti lämmitettävissä tiloissa olevaa huonelämpötilaa ja ohjaa järjestelmään lähtevän lämmitysveden lämpötilaa tarpeen mukaan.

Automaattinen sopeutustoiminto laskee virtauslämpötilan kaikissa olosuhteissa mahdollisimman alhaiseksi. Jo yhden asteen pudotus virtauslämpötilassa parantaa laitteiston hyötysuhdetta (COP) kaksi prosenttia.

Sopeutumistoiminnolla säästät sievoisen summan

järjestelmän optimointi automaattisella sopeutumistoiminnolla tuo huomattavia säästöjä, koska lämpöä kuluu vain tarpeen mukaan. Lisäksi huonelämpötila pysyy tasaisena ja muutokset haluttuun lämpötilaan onnistuvat vaivattomasti helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

Usein perinteisillä lämmönlähteillä toteutettujen lämmitysjärjestelmien pelkän ulkolämpötilan mukaan ohjattavat virtauslämpötilat ovat useita asteita yli todellisen tarpeen.
Voit säätää lämpötilaa langattomasti vaikka sohvalta

Helpoin tapa hyödyntää automaattisen sopeutumistoiminnon edut on varustaa järjestelmä langattomalla kaukosäätimellä.

Langaton säädin on helppo asettaa keskeiselle paikalle huonetiloissa. Sisäänrakennettu anturi mittaa huoneen lämpötilaa, ja laitteisto ohjaa lämmitystä sen mukaan.

Langattomalla kaukosäätimellä voi myös muuttaa huonetilan lämpötilatavoitetta sekä ohjata käyttöveden lämmittämisen tehostustoimintoa ja lomatoimintoa.
Helppo sijoittaa myös mataliin tiloihin

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Ecodan R32 -sisäyksikön voit sijoittaa vaikka kodinhoitohuoneeseen. Kiitos Ecodan R32 -lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliin tiloihin.

Ympäristöystävällinen
järjestelmä ainutlaatuisella tekniikalla

Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa – energiaa, jonka Ecodan R32 hyödyntää talosi lämmittämiseen. Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissasi sekä järjestelmää, joka suunniteltu vastaamaan tulevia energiataloudellisia vaatimuksia. Tätä lompakkosi tulee arvostamaan.

Ecodan R32 tuottaa yhdellä kilowatilla sähköä jopa viisi kilowattia puhdasta lämpöenergiaa.

Patentoitu tekniikka

Mitsubishi Electricin omaa tuotekehitystä oleva invertteri-tekniikka toimii portaattomasti kaikissa järjestelmän toiminnoissa ja tekee Ecodan R32 lämpöpumpuista sopivan valinnan kaikkiin taloihin.

Miksi valita Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu?

Energialuokka A+++
Suuri lämpöteho myös pakkasilla
Vesivaraaja ruostumattomasta teräksestä (ei anodien vaihtoja)
Suuri lämpimän käyttöveden riittävyys (vaihtoventtiilitekniikalla)
Menoveden lämpötila max 60 °C kompressorikäytöllä
Saatavilla langaton kaukosäädin ja Wifi-yhteys lisävarusteena.

Huomisen ominaisuudet jo tänään

Helppo käyttää

Voit varustaa Ecodan R32- ilma-vesilämppumppusi itseoppivalla langattomalla kaukosäätimellä. Se mittaa ja analysoi sisätilojen lämmöntarpeen ja huomioi myös rakennuksen sisällä syntyvän lämmön.

Myös auringonpaisteen tuottama ylimääräinen lämpö saadaan näin hyödynnettyä ja lämpötila pysyy aina tasaisen mukavana.

Wi-Fi -ohjaus

MelCloud-aplikaatiolla voit ohjata lämpöpumppuasi mistä vain – olitpa sohvalla tai matkoilla. Lisäksi näet myös vallitsevan ulkolämpötilan laitteesi ympärillä.

Älyverkkovalmius

Sähkön lyhyen aikavälin hinnan nousut ja laskut kysynnän ja tarjonnan mukaan ovat tätä päivää. Älyverkko tulee mahdollistamaan laitteesi sähkön käytön aina vuorokauden edullisimpaan ajankohtaan.

Sama ominaisuus mahdollistaa myös aurinkosähköjärjestelmän yhdistämisen tehokkaaksi osaksi lämmitysjärjestelmää.

Kahden piirin jakaja

Tämän varusteen avulla voidaan ilma-vesilämpöpumppusi lämmityspiirit jakaa kahteen eri lämpötilaan: esimerkiksi korkea lämpötila patteriverkostoon ja matala lämpötila kylpyhuonetilojen lattialämmitykseen.

Tehokas Zubadan-tekniikka -28 °C

Osa Ecodan R32 lämpöpumpuista on varustettu Mitsubishi Electricin ainutlaatuisella Zubadan-tekniikalla, joka mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman lämmityksen. Molemmat ovat asioita, joista on paljon hyötyä suurissa taloissa ja kylmissä ympäristöissä.

Ecodan R32 – oikea lämmitysvalinta taloosi
Optimoitua invertteritekniikkaa

Mitsubishi Electricin portaaton invertteritekniikka tuottaa vain juuri tarkalleen sen määrän energiaa, kuin tarvitaan rakennuksen lämmityskäyttöön. Energiaa ei siis haaskata, mistä sekä lompakkosi että luonto hyötyvät.
Tehokkaampi säätöjärjestelmä

Järjestelmä voidaan varustaa langattomalla kaukosäätimen huonelämpötilamittauksella, joka on siten helposti siirrettävissä parhaiten sopivaan paikkaan huoneistossa.

Järjestelmä seuraa huonelämpötilaa. Näin saadaan miellyttävä sisälämpötila ja samalla alin mahdollinen lämmitysverkoston vedenlämpötila eli paremmat säästöt ja pienemmät energiakustannukset.
Parasta laatua

Kaikki tuotteet Ecodan R32 -tuoteperheessä on suunniteltu ja valmistettu Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla, mikä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten. Järjestelmä kuuluu mukaan Mitsubishi Electricin Quality Technology -ohjelmaan.
Käyttövarma lämpöpumppu

Korkea laatu tekee Mitsubishi Electric R32 -lämpöpumpuista erittäin käyttövarman järjestelmän. Se hallitsee erittäin alhaiset ulkolämpötilat ja joka pitää sisälämpötilan mukavan tasaisena.
Patentoitu sisäyksikkö

Sisäyksikkö on kompaktin kokoinen, mutta uuden levylämmönvaihtimen ansiosta ämpimän käyttöveden määrää saadaan lisättyä ltehokkaammalla veden lämmityksellä.


Osta pumppusi meiltä vaivatta OP:n rahoituksella. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti kotisivuillamme.

Esimerkiksi 2500€ luotto 5-vuoden maksuajalla on n. 53€/kk

Meiltä saat ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja ilmanviilentimet asennettuna tarvikkeineen ja asennustöineen OP-rahoituksella.

Myös sähkötyöt ja kaikki palvelut osamaksulla (OP-rahoitus).

Katso täältä meidän kaikki ilmanviilentimet ja jäähdytyskoneet

Katso täältä meidän kaikki ilmalämpöpumput

Katso täältä meidän kaikki ilma-vesilämpöpumput

Kotitalousvähennyslaskuri 2023