Asennuspalvelu Hopiavuori
Kustannustehokas valinta Salo

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu Mitsubishi Electric Ecodan R32

Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon.

Portaaton invertteritekniikka. Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.

Ecodan Next Generation paitsi säästää rahaa ja energiaa, on myös ympäristöystävällinen. Mallisto kaikkiin tarpeisiin.

Säästä rahaa uudella Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumpulla

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteritekniikalla. Siinä on myös uusi, omaa tuotekehitystä oleva varaaja.

Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa sinulle suuria säästöjä, koska Ecodan R32 tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Kun 35 miljardin euron liikevaihtoon yltävä huipputekniikkaa valmistava konserni suunnittelee lämpöpumpun, on sen oltava edelläkävijä energiatehokkuudessa, laadussa, toiminnoissa ja ympäristöystävällisyydessä.

Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumput valmistetaan tiukimpien laatuvaatimusten mukaisesti Mitsubishi Electricin omilla tehtailla Skotlannissa ja Japanissa.

Osta Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu meiltä asennettuna. Ilma-vesilämpöpumput myös osamaksulla (sis. asennustyön ja tarvikkeet.).

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon.

Sopeutumistoiminnolla säästät sievoisen summan.

Lue lisää