Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

ILMANVIILENTIMET – ILMANJÄÄHDYTTIMET – SALO -TURKU

Ilmanviilennin tuo kesähelteellä lisää asumismukavuutta

Tästä linkistä näet meidän ilmanjäähdytyskoneet ja siirrettävät ilmanviilentimet.

Vain ilman viilennykseen tarkoitettu lämpöpumppu on edullisempi kuin tavallinen lämmitykseen ja jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu.

Kunnolliset ilmanviilentimet perustuvat lämpöpumpun invertteritekniikkaan ollen samalla myös taloudellisia ja energiatehokkaita.

Pelkästään jäähdytyskäyttöön suunniteltuja ilmalämpöpumpputekniikalla olevia ilmanviilennyskoneita ei ole tarkoitettu lämmityskäyttöön, koska niistä puuttuvat esim. pakkaskaudella tarvittavat sulanapitovastukset / sulatusjaksot.

Ilman viilennys kerrostalossa ja rivitalossa

Siirrettävä ilmanjäähdytyskone soveltuu yleensä hyvin myös kerros- ja rivitaloihin, joissa ei ole taloyhtiön lupaa asentaa kiinteää jäähdytyskonetta.

Tehokas ja siirrettävä jäähdytyskone tarvitsee lämpimälle poistoilmalle läpiviennin esim. tuuletusikkunan.

Kondenssivettä varten siirrettävässä jäähdytyskoneessa on oma tyhjennettävä säiliö, sekä mahdollisesti poistoletkun liitos, jota pitkin voi johtaa kondensioveden ulos laitteesta.

Ilmanviilennin Turku - Salo


Ilmalämpöpumppu osamaksulla

Voit ostaa pumppusi meiltä asennettuna myös OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti kotisivuillamme.

Esimerkiksi 2500€ luotto 5-vuoden maksuajalla on n. 53€/kk

 


 

Meiltä saat ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja ilmanviilentimet asennettuna tarvikkeineen ja asennustöineen OP-rahoituksella.

Myös sähkötyöt ja kaikki palvelut osamaksulla (OP-rahoitus).

Katso täältä meidän kaikki ilmanviilentimet ja jäähdytyskoneet

Katso täältä meidän kaikki ilmalämpöpumppumme

Katso täältä meidän kaikki ilma-vesilämpöpumput

Kotitalousvähennyslaskuri 2024

Asennuspalvelu Hopiavuori Oy

Vanha Turuntie 1, 24800 Halikko

Y-tunnus: 3328548-7

Puhelin: 045 8654747

Yhteydenotot: Tarjouspyyntölomake tai puhelin

Kotitalousvähennyksen määrä

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudestaVähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä  tarvikkeista tai matkakuluista. Tämän vuoksi yrittäjän tai yrityksen on eriteltävä myös vähennykseen oikeuttamattomat kulut laskulle. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa  kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö. Vuodesta 2022 alkaen voit saada kotitalousvähennystä aikaisempaa enemmän, jos teetät kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä tai luovut öljylämmityksestä. Siksi laskurissa kysytään vähennyksen tyyppiä.

Asennamme, myymme ja huollamme lämpöpumppuja, ilmavesilämpöpumppuja ja ilmanjäähdytyskoneita (ilmanviilennyskoneita) n.120km säteellä Salosta. mm.seuraavilla paikkakunnilla: Salo, Muurla, Pertteli, Kuusjoki, Halikko, Kisko, Suomusjärvi, Kiikala, Perniö, Särkisalo, Kemiö, Sauvo, Paimio, Marttila, Koski tl, Somero, Parainen, Piikkiö, Kaarina, Lieto, Tarvasjoki, Aura, Turku, Naantali, Raisio, Rusko, Vahto, Karinainen, Mellilä, Rymättylä, Masku, Lemu, Askainen, Nousiainen, Pöytyä, Loimaa, Forssa, Karkkila, Lohja, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää.

©2024 Asennuspalvelu Hopiavuori

Call Now Button