Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Daikin Emura N 30 ilmalämpöpumppu mattavalkoinen asennettuna

Parasta suorituskykyä, jossa yhdistyvät myös kaunis ja älykäs muotoilu. Upea muotoilu, joka sopii omaan sisustukseesi. Takkalogiikka. Energiatehokkuus jopa A+++.

Daikin Emura N 30 ilmalämpöpumppu

Design puhuu puolestaan

Etsitkö lämmitysratkaisua, jossa yhdistyvät paras suorituskyky ja suunnittelu? Daikin Emura on muodon ja toiminnan tasapainoinen yhdistelmä.

Mukautuu mihin tahansa sisustukseen

Sen muotoilu puhuu puolestaan. Emura miellyttää silmää ja keskittyy vahvasti mukavuuteen ja käyttökokemukseen parantaen kotisi hyvinvointia. Emura on sinulle, joka haluat erottua.

Kaunista muotoilua

Upea muotoilu, joka sopii omaan sisustukseesi.

Parasta mukavuutta

Nauti sisäilmasta, joka on tehty sinun mieltymystesi mukaan.

Älykästa ohjausta

Ohjaa sisäilmaa mistä ja milloin tahansa.

Energiatehokkuutta

Vähennä ympäristövaikutustasi ja säästä rahaa sähkölaskussa.

Suunniteltu miellyttämään silmää

Haluatko ilmalämpöpumpun, jossa yhdistyy suorituskyky ja muotoilu? Daikin Emura N on lämpöpumppu, jossa yhdistyvät täydellisesti muoto ja toiminta. Se on alusta loppuun Daikinin omien asiantuntijoiden muotoilema ja suunnittelema. Kaunis ja älykäs design sopii sinun sisustukseesi.

Kaarevat linjat

Ilmalämpöpumpuissa on yleensä suorat linjat. Daikin Emura N on ylpeästi erilainen. Kaarevan etu- ja takapaneelin ansiosta sisäyksikön kolmiulotteinen muoto on ainutlaatuinen. Kaarevat linjat viittaavat harmoniseen ilmavirtaukseen ja samalla luovat miellyttävän visuaalisen tehosteen sisustukseen.

Daikin Emura N 30 Kaarevat linjat

 

Hienovaraista liikettä

Etupaneelin liike on ainutlaatuinen Daikinin suunnittelemissa yksiköissä. Mikä erityistä on Daikin Emura paneelin liikkeessä? Kun laite käynnistyy, paneeli siirtyy eteenpäin hieman kallellaan, joten toimintatilassa olevan laitteen linjat ja varjot eroavat selvästi lepotilassa olevasta ilmalämpöpumpusta. Liike luo hienovaraista elävyyttä tyylikkääseen laitteeseen.

Daikin Emura N 30 hienovaraista liikettä

 

Varjojen hienovaraista leikkiä

Sisäyksikön kaarevat paneelit luovat varjoja, jotka tuovat Daikin Emuraan eloa, samalla kun ulkoyksikössä pyörivä puhallin katoaa varjoihin.

Daikin Emura N 30 varjojen hienovaraista leikkiä

 

Form follows function

Daikin Emura N kaarevat linjat ja liikkuvat paneelit eivät ole vain visuaalisia tehosteita. Liikkuvalla etupaneelilla on myös käytännöllinen tarkoitus: se parantaa ilman jakautumista huonetilassa. Muotoilun vanha ohjenuora "Form follows function" (muotojen tule perustua tarkoituksenmukaisuuteen) pätee myös Daikin Emuraan – jokaisella yksityiskohdalla on tarkoitus.

Daikin Emura N 30 Form follows function

 

Kompakti rakenne

Haluat nauttia kotisi tyylikkäistä tiloista - etkä halua lämpöpumpun vievän liikaa huomiota? Daikin Emura N leveys on vain 90 cm. Kaarevan muotoilun ansiosta se näyttää vielä todellistakin ohuemmalta. Tyylikkäästi muotoiltu kaukosäädin on selvästi kauniin sisäyksikön pari, ja se sopii täydellisesti käteesi.

Daikin Emura N 30 Kompakti rakenne

 

Saatavilla kaksi värivaihtoehtoa

Mattavalkoinen ja mattamusta – Daikin Emura N -ilmalämpöpumpun kaksi väriä. Kaukosäätimen etupaneeli on sovitettu sisäyksikön sävyihin, mutta kotelo on antrasiitinharmaa, jolloin pöydälle asetettu kaukosäädin näyttää kuin kelluvan.

Mukavuutta vuoden ympäri

Daikin Emura N on suunniteltu luomaan täydellinen sisäilma - se tekee kodistasi mukavamman. Emura pitää sinut viileänä kesällä ja lämpimänä talvella, ja kotisi terveellisenä puhdistamalla sisäilmaa. Astu mukavuusalueelle.

Älykäs ilmavirtaus

Optimoitu ilman jakautuminen

On sanomattakin selvää, että huonetta on järkevä lämmittää tai jäähdyttää vain silloin, kun siellä on joku. Älykkään tekniikan ansiosta Daikin Emura osaa ohjailla ilmavirtausta niin, että koko huoneen lämpötila on tasainen.

Hiljaista mukavuutta

Toimii kuiskaten

Haluatko nauttia kotona rauhasta ja hlijaisuudesta? Daikin Emura toimii niin hiljaa, että voit miltei unohtaa sen olemassaolon. Huolellisesti suunniteltu puhallin optimoi ilmavirran suurillakin tehotasoilla niin hiljaiseksi, että laitetta tuskin kuulee sen ollessa käynnissä. Hiljaisella asetuksella äänenpaine on jopa 19 dBA.

Ilmanpuhdistus

Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa. Sisäänrakennetun moninkertaisen suodatinjärjestelmän ja Flash Streamer -teknologian avulla Daikin Emura N poistaa pölyhiukkaset, hajottaa allergeenit ja poistaa ikäviä hajuja tuottaen parempaa, puhtaampaa ilmaa. Siten Daikin Emura N -ilmalämpopumppu pitää kotisi terveellisempänä.

Kaukosäädin

Minimalistinen muotoilu

Daikin Emura N kaukosäätimessä on minimalistinen muotoilu kaarevilla linjoilla, nestekidenäytöllä ja sinisellä Daikin Eye -toiminnolla. Säädin on kompakti ja istuu käteen täydellisesti. Voit helposti kiinnittää kaukosäätimen seinään magneetin avulla.

Helppokäyttöinen ohjaus

Säädä sisäilmaa vaivatta: kaukosäätimeen on keskitetty tärkeimmät toiminnot. Kaikkia muita ominaisuuksia voi helposti käyttää selkeiden valikoiden tai intuitiivisen Onecta-sovelluksen avulla.

Onecta-sovellus

Etkö ole kotona? Onecta-sovelluksen ansiosta se ei ole ongelma. Sovellus tarjoaa kaikki ominaisuudet suoraan käyttöön. Voit siis helposti säätää Daikin Emuran asetuksia puhelimellasi, mistä ja milloin vain.

 • Ohjaa Daikin Emura -ilmalämpöpumpun kaikkia toimintoja
 • Luo erilaisia aikatauluja ja toimintatiloja
 • Tarkkaile sähkönkulutusta päivä-, viikko- tai vuosipohjalta
 • Tunnista talosi huoneet ja ohjaa helposti eri yksiköitä
 • Ota vain yhteys WiFi-verkkoon ja lataa Onecta-sovellus, niin voit luoda kotiisi täydellisen sisäilman.
 • Saatavilla sovelluskaupoista sekä Applen iOS-laitteille että Androidille.

Pidän ohjaksia ellet muuta käske

Daikin Emura N on säädetty tarjoamaan optimaalista mukavuutta aina, kun olet lähellä. Voit luonnollisesti ottaa ohjauksen haltuun milloin tahansa napin painalluksella tai älypuhelimen näyttöä koskettamalla. Hallitse Daikin Emura N:ää helppokäyttöisellä kaukosäätimellä tai älylaitteellasi mistä tahansa, milloin tahansa intuitiivisella Onecta-sovelluksella.

 • Parasta suorituskykyä, jossa yhdistyvät myös kaunis ja älykäs muotoilu
 • Täysin uusi Nepura-sarjan lämmityskäyttöön optimoitu viidennen sukupolven ilmalämpöpumppu
 • Vuosimalli 2024
 • Energiatehokkuus jopa A+++
 • Takkalogiikka
 • Kuiskauksenhiljainen toiminta
 • Kaksi värivaihtoehtoa sisäyksikölle
 • Daikin Flash Streamer on ainutlaatuinen ilmanpuhdistin, joka poistaa sisäilmasta mm. pölyä, allergeeneja, epäpuhtauksia, siitepölyä ja hajuja
 • WiFi vakiovarusteena: etäohjaus Daikin Onecta -sovelluksella

Ilmalämpöpumppu osamaksulla

Voit ostaa pumppusi meiltä asennettuna myös OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti kotisivuillamme.

Esimerkiksi 2500€ luotto 5-vuoden maksuajalla on n. 53€/kk

Asennuspalvelu Hopiavuori Oy

Vanha Turuntie 1, 24800 Halikko

Y-tunnus: 3328548-7

Puhelin: 045 8654747

Yhteydenotot: Tarjouspyyntölomake tai puhelin

Kotitalousvähennyksen määrä

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudestaVähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä  tarvikkeista tai matkakuluista. Tämän vuoksi yrittäjän tai yrityksen on eriteltävä myös vähennykseen oikeuttamattomat kulut laskulle. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa  kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö. Vuodesta 2022 alkaen voit saada kotitalousvähennystä aikaisempaa enemmän, jos teetät kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä tai luovut öljylämmityksestä. Siksi laskurissa kysytään vähennyksen tyyppiä.

Asennamme, myymme ja huollamme lämpöpumppuja, ilmavesilämpöpumppuja ja ilmanjäähdytyskoneita (ilmanviilennyskoneita) n.120km säteellä Salosta. mm.seuraavilla paikkakunnilla: Salo, Muurla, Pertteli, Kuusjoki, Halikko, Kisko, Suomusjärvi, Kiikala, Perniö, Särkisalo, Kemiö, Sauvo, Paimio, Marttila, Koski tl, Somero, Parainen, Piikkiö, Kaarina, Lieto, Tarvasjoki, Aura, Turku, Naantali, Raisio, Rusko, Vahto, Karinainen, Mellilä, Rymättylä, Masku, Lemu, Askainen, Nousiainen, Pöytyä, Loimaa, Forssa, Karkkila, Lohja, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää.

©2024 Asennuspalvelu Hopiavuori

Call Now Button