Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Daikin FVXM 25 lattiamalli ilmalämpöpumppu asennettuna

Daikin ilmalämpöpumpun lattiamallinen FVXM 25 sisäyksikkö on erityisen sopiva valinta tiloihin, joihin olisi hankala sijoittaa perinteistä seinän yläosaan asennettavaa sisäyksikköä.

Daikin FVXM 25 lattiamalli ilmalämpöpumppu

Uusi vaihtoehto ilmalämpöpumpulle

Lattiamallinen sisäyksikkö Daikin FVXM 25 ilmalämpöpumpun lattiamallinen sisäyksikkö on erityisen sopiva valinta tiloihin, joihin olisi hankala sijoittaa perinteistä seinän yläosaan asennettavaa sisäyksikköä.

Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu ilmalämpöpumppu toimii aina 25 asteen pakkaseen saakka ja vie vain vähän huonetilaa.

Lattian tasoon puhallettava lämmin ilma lämmittää sekä pinnat nopeasti että takaa mahdollisimman tasaisen lämmönjakauman koko huonetilassa.

Ilmalämpöpumpun sisäuksikössä on kaksoisvirtaus

Normaalilla asetuksella lämpöpumppu päättää automaattisesti tilan ja olosuhteiden mukaan puhalletaanko lämmintä ilmaa ylemmästä vai alemmasta suuttimesta.

Viilennyksessä ilmavirta puhalletaan vain ylemmästä suuttimesta, jotta huonelämpötila tasoittuisi eikä ilmavirta osuisi suoraan ihmisiin.

Kompakti ilmalämpöpumppu mahtuu pieneenkin tilaan

Sisäyksikkö voidaan asentaa lattian tasoon, seinälle enintään 6 cm lattiapinnan yläpuolelle tai se voidaan upottaa puoliksi seinään.

Sisäyksikön korkeus on vain 60 cm ja leveys 70 cm, joten se mahtuu helposti vaikkapa ikkunan alle.

Syvyyssuunnassa se vaatii vain 21 senttiä tilaa, mutta tämäkin pienenee tarvittaessa puoleen, jos laite upotetaan seinärakenteeseen.

Ympärilleen ilmalämpöpumppu vaatii vain vähän tilaa: sivuille on jätettävä 5 cm ja yläpuolelle 7 cm.

Mökkikäyttöä helpottaa myös mukava Online-ohjain, jonka avulla lämmitystä ja jäähdytystä voi ohjata mistä tahansa oman älypuhelimen avulla.

Sähkökatkon sattuessa laite käynnistyy uudelleen itsestään sähköjen taas palatessa ja lämpöpumppu myös muistaa edelliset asetukset automaattisesti.

Käytön aikana Daikin FVXM 35 -ilmalämpöpumppu puhdistaa huoneilmasta sekä pölyä että muita epäpuhtauksia titaaniapatiitti-hajunpoistosuodattimen avulla.

Lattiamallisen yksikön suodattimet on helppo puhdistaa säännöllisesti niihin kertyvästä pölystä, kun laitetta ei tarvitse kurkotella katon rajasta.

Titaaniapatiitti-hajunpoistosuodatin pysyy parhaiten toimintakunnossa, kun se pestään tavallisella vedellä noin puolen vuoden välein.

daikin ilmalämpöpumppu r32


Ilmalämpöpumppu osamaksulla

Voit ostaa pumppusi meiltä asennettuna myös OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti kotisivuillamme.

Esimerkiksi 2500€ luotto 5-vuoden maksuajalla on n. 53€/kk

Asennuspalvelu Hopiavuori Oy

Vanha Turuntie 1, 24800 Halikko

Y-tunnus: 3328548-7

Puhelin: 045 8654747

Yhteydenotot: Tarjouspyyntölomake tai puhelin

Kotitalousvähennyksen määrä

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudestaVähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä  tarvikkeista tai matkakuluista. Tämän vuoksi yrittäjän tai yrityksen on eriteltävä myös vähennykseen oikeuttamattomat kulut laskulle. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa  kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö. Vuodesta 2022 alkaen voit saada kotitalousvähennystä aikaisempaa enemmän, jos teetät kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä tai luovut öljylämmityksestä. Siksi laskurissa kysytään vähennyksen tyyppiä.

Asennamme, myymme ja huollamme lämpöpumppuja, ilmavesilämpöpumppuja ja ilmanjäähdytyskoneita (ilmanviilennyskoneita) n.120km säteellä Salosta. mm.seuraavilla paikkakunnilla: Salo, Muurla, Pertteli, Kuusjoki, Halikko, Kisko, Suomusjärvi, Kiikala, Perniö, Särkisalo, Kemiö, Sauvo, Paimio, Marttila, Koski tl, Somero, Parainen, Piikkiö, Kaarina, Lieto, Tarvasjoki, Aura, Turku, Naantali, Raisio, Rusko, Vahto, Karinainen, Mellilä, Rymättylä, Masku, Lemu, Askainen, Nousiainen, Pöytyä, Loimaa, Forssa, Karkkila, Lohja, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää.

©2024 Asennuspalvelu Hopiavuori

Call Now Button