Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Daikin Stylish N 30 ilmalämpöpumppu asennettuna valkoinen

Älykäs takkatoiminto ei tuhlaa sähköä, vaan jakaa tulisijan lämpöä tasaisesti. Energiatehokkuus jopa A+++. Sisäyksikön väri musta tai valkoinen. Vuosimalli 2024.

Daikin Stylish N 30 ilmalämpöpumppu

Innovatiivista luovuutta

Seinälle asennettava ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on kotona aina näkyvällä paikalla. Tiedämme sen vaikuttavan koko huoneen ilmeeseen. Siksi meidän pitää olla luovia ja innovatiivisia. Lopputulos on Stylish, yhdistelmä ylellistä muotokieltä, edistynyttä teknologiaa ja ylivertaista mukavuutta. Kaarevien kulmien ja solakan rakenteen ansiosta Stylish on elegantti osa sisustustasi.

Ilmalämpöpumppusi on Stylish N 30 kun haluat tyylikästä mukavuutta

Erinomainen suunnittelu ja teknologia tarjoaa palkittua asumismukavuutta kaikkiin sisätiloihin.

Laadukasta tehokkuutta

Erinomainen suunnittelu ja teknologia tarjoaa palkittua asumismukavuutta kaikkiin sisätiloihin.

Huipputeknologiaa

Suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun Euroopassa pohjoisen vaativiin oloihin.

Älykästä hallintaa

Hallitse lämmitystä ja jäähdytystä helposti älypuhelimella tai kaukosäätimellä.

Palkittua muotoilua

Stylish-ilmalämpöpumppu näyttää hyvältä. Tyylikäs ja älykäs muotoilu sopii sisustukseen ja on palkittu arvostetulla Good Design Awardilla innovatiivisesta ulkoasustaan ja toiminnallisista ominaisuuksistaan. LVI-teollisuus sai samalla uudet mukavuus- ja energiastandardit. Stylish on saanut innovatiivisesta muotoilustaan myös kansainvälisesti tunnetut iF DESIGN AWARD ja Reddot Product Design Award -palkinnot.

Tutustu tarkemmin

Coanda-ilmiö

Coanda-ilmiön avulla ilmalämpöpumpun tuottama ilmavirtaus optimoidaan miellyttäväksi. Erityisesti sunniteltujen ohjainten avulla ilmavirta suunnataan tarkasti ja lämpö jakautuu tasaisemmin koko huoneessa.

Hallittu ilmankosteus

Stylish N säätelee ilmalämpöpumppua eri asetuksilla automaattisesti ja tasapainottaa huoneen lämpötilan sekä ilmankosteuden.

Vakaa huonelämpötila

Stylish N mittaa älykkäällä lämpösensorilla huoneen pintalämpötilaa 64 eri kohdasta. Selvitettyään huoneen lämpötilan sensori jakaa ilman tasaisesti koko huoneessa ja alkaa sen jälkeen ohjata lämmintä tai viileää ilmaa tarpeen mukaan eri kohtiin huonetta.

Hiljainen toiminta

Stylishin uudenlainen puhallin optimoi ilmavirtauksen tehokkaaksi ja hiljaiseksi. Niin hiljaiseksi, että melkein unohdat sen olemassaolon.

Raikasta, puhdasta ilmaa

Daikinin Flash Streamer -teknologian ansiosta sisäilman laatu on paras mahdollinen. Terveellinen sisäilma saavutetaan poistamalla tehokkaasti hajuja, allergeeneja ja muita ilman mukana kulkeutuvia epäpuhtauksia.

Puhdasta, terveellistä ilmaa

Koe puhdas ja terveellinen huoneilma Daikinin useaa suodatinta käyttävällä Flash Streamer ilmanpuhdistuksella. Suodattimet poistavat sisäilmasta pölyä, allergeeneja, epäpuhtauksia, siitepölyä sekä hajuja.

Älykästä ja tehokasta suunnittelua

Älykkäät sensorit tehostavat toimintaa
Coanda-ilmiön hyödyntäminen varmistaa lämmön tasaisen jakautumisen koko huoneessa
Parannetun puhaltimen ansiosta lisää tehokkuutta ja hiljaisempi käyntiääni
Lämpöpumpun edistyksellinen teknologia parantaa sekä asumismukavuutta että energiatehokkuutta
Paras hyöty tulisijasta takkalogiikan avulla.

daikin ilmalämpöpumppu älykästä ja tehokasta suunnittelua

Aina hallinnassa

Voit hallita Stylish-ilmalämpöpumppua joko perinteisellä infrapunakaukosäätimellä tai etänä mistä tahansa Daikin Onecta -sovelluksen avulla. Laite tukee myös ääniohjausta Alexaa tai Google Homea käyttäen.

Lataa sovellus älypuhelimeesi, liitä Stylish verkkoon ja ohjaa lämmitystä tai jäähdytystä mistä vain. Näin helppoa se on.

Saatavana valkoisena ja mustana

Kompakti, toimiva suunittelu joka toimii kaikissa sisustuksissa.

Stylish N 30

  • Tyylitietoisen sisustajan solakka ja elegantti suosikki
  • Sisäyksikön väri musta tai valkoinen
  • Uusi Nepura-sarjan lämmityskäyttöön optimoitu viidennen sukupolven ilmalämpöpumppu
  • Vuosimalli 2024
  • Energiatehokkuus jopa A+++
  • Lämmittää ja jäähdyttää kuiskaten
  • Älykäs takkatoiminto ei tuhlaa sähköä, vaan jakaa tulisijan lämpöä tasaisesti
  • Daikin Flash Streamer on ainutlaatuinen ilmanpuhdistin, joka poistaa sisäilmasta mm. pölyä, allergeeneja, epäpuhtauksia, siitepölyä ja hajuja
  • WiFi vakiovarusteena – etäohjaus Daikin Onecta -sovelluksella

Ilmalämpöpumppu osamaksulla

Voit ostaa pumppusi meiltä asennettuna myös OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti kotisivuillamme.

Esimerkiksi 2500€ luotto 5-vuoden maksuajalla on n. 53€/kk

Asennuspalvelu Hopiavuori Oy

Vanha Turuntie 1, 24800 Halikko

Y-tunnus: 3328548-7

Puhelin: 045 8654747

Yhteydenotot: Tarjouspyyntölomake tai puhelin

Kotitalousvähennyksen määrä

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudestaVähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä  tarvikkeista tai matkakuluista. Tämän vuoksi yrittäjän tai yrityksen on eriteltävä myös vähennykseen oikeuttamattomat kulut laskulle. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa  kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö. Vuodesta 2022 alkaen voit saada kotitalousvähennystä aikaisempaa enemmän, jos teetät kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä tai luovut öljylämmityksestä. Siksi laskurissa kysytään vähennyksen tyyppiä.

Asennamme, myymme ja huollamme lämpöpumppuja, ilmavesilämpöpumppuja ja ilmanjäähdytyskoneita (ilmanviilennyskoneita) n.120km säteellä Salosta. mm.seuraavilla paikkakunnilla: Salo, Muurla, Pertteli, Kuusjoki, Halikko, Kisko, Suomusjärvi, Kiikala, Perniö, Särkisalo, Kemiö, Sauvo, Paimio, Marttila, Koski tl, Somero, Parainen, Piikkiö, Kaarina, Lieto, Tarvasjoki, Aura, Turku, Naantali, Raisio, Rusko, Vahto, Karinainen, Mellilä, Rymättylä, Masku, Lemu, Askainen, Nousiainen, Pöytyä, Loimaa, Forssa, Karkkila, Lohja, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää.

©2024 Asennuspalvelu Hopiavuori

Call Now Button