Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric M-35 kattokasettimalli ilmalämpöpumppu

Ihanteellinen esimerkiksi toimistojen ja ravintoloiden ratkaisuksi. Voit ostaa pumppusi meiltä asennettuna myös OP:n rahoituksella.

Mitsubishi Electric M-35 kattokasettimalli

Kattoon asennettava M35 ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti sekä toimistoihin että koteihin

Mitsubishi Electric SLZ-M35 -sarjan kattokasettimallin ilmalämpöpumppu on suunniteltu toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa.

Viilennyksen lisäksi laitetta voidaan käyttää myös lämmitykseen, joka mahdollistaa merkittävätkin säästöt vuotuisissa lämmityskuluissa.

Kattokasetti on oiva valinta erityisesti toimistohin ja liiketiloihin, joissa on alaslaskettu katto.

Neljään suuntaan puhaltava sisäyksikkö toimittaa puhallusilman tehokkaasti koko tilaan.

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan laitteita on saatavilla kolmessa eri teholuokassa, 2,5 – 5,0 kW:n väliltä.

Kaikki mallit käyttävät nyt hyödykseen ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta, ja laitteiden energiatehokkuus on parempaa kuin koskaan.

Kaikki mallisarjan laitteet yltävät nyt jäähdytystoiminnolla A++ -energialuokkaan.

Mitsubishi Electric SLZ-M35 on 245 mm korkeana varsin kompaktin kokoinen, ja sopii siksi hyvin myös mataliin välikattorakenteisiin.

Sileä tasainen alapinta ja uusi puhallusilman ohjausjärjestelmä eliminoivat epämiellyttävän vedon tunteen, levittäen viilennyspuhalluksen vaakatasossa kattopinnan suuntaisena, laskien viileän ilman alas vasta seinäpintaa pitkin.

Ihanteellinen esimerkiksi toimistojen ja ravintoloiden ratkaisuksi

Lisävarusteena saatavana 3 D i-see-sensori, joka tunnistaa huoneessa olevien ihmisten määrän ja sijainnin sekä säätää tehoa sen mukaisesti.

Tämä mahdollistaa myös automaattisen energian säästö asetuksen tiloissa, joissa oleskelevien ihmisten lukumäärä vaihtelee jatkuvasti.

Sensori pyörähtää 360 astetta 3 minuutin intervalleissa ja tunnistaa ihmisten lisäksi lattian lämpötilan.

Mitsubishi Electric R32

Mitsubishi Electric M-35 kattokasettimalli (esite)

Mitsubishi Electric M-35 kattokasettimalli (käyttöohje)


Ilmalämpöpumppu osamaksulla

Voit ostaa pumppusi meiltä asennettuna myös OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti kotisivuillamme.

Esimerkiksi 2500€ luotto 5-vuoden maksuajalla on n. 53€/kk

Asennuspalvelu Hopiavuori Oy

Vanha Turuntie 1, 24800 Halikko

Y-tunnus: 3328548-7

Puhelin: 045 8654747

Yhteydenotot: Tarjouspyyntölomake tai puhelin

Kotitalousvähennyksen määrä

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudestaVähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä  tarvikkeista tai matkakuluista. Tämän vuoksi yrittäjän tai yrityksen on eriteltävä myös vähennykseen oikeuttamattomat kulut laskulle. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa  kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö. Vuodesta 2022 alkaen voit saada kotitalousvähennystä aikaisempaa enemmän, jos teetät kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä tai luovut öljylämmityksestä. Siksi laskurissa kysytään vähennyksen tyyppiä.

Asennamme, myymme ja huollamme lämpöpumppuja, ilmavesilämpöpumppuja ja ilmanjäähdytyskoneita (ilmanviilennyskoneita) n.120km säteellä Salosta. mm.seuraavilla paikkakunnilla: Salo, Muurla, Pertteli, Kuusjoki, Halikko, Kisko, Suomusjärvi, Kiikala, Perniö, Särkisalo, Kemiö, Sauvo, Paimio, Marttila, Koski tl, Somero, Parainen, Piikkiö, Kaarina, Lieto, Tarvasjoki, Aura, Turku, Naantali, Raisio, Rusko, Vahto, Karinainen, Mellilä, Rymättylä, Masku, Lemu, Askainen, Nousiainen, Pöytyä, Loimaa, Forssa, Karkkila, Lohja, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää.

©2024 Asennuspalvelu Hopiavuori

Call Now Button