Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MSY-TP ilmanjäähdytin

Suojaa laitteet, joissa on tärkeitä toimintoja ja tiedostoja, palvelinhuoneessa ja lämpöä tuottavissa teknisissä tiloissa. Korkeat lämpötilat voivat vahingoittaa tiedostoja, ja niiden menettäminen voi olla yhtiön toiminnalle tuhoisaa.

Mitsubishi Electric MSY-TP ilmanjäähdytin

Seinälle asennettava ilmanjäähdytin palvelinhuoneisiin ja teknisiin tiloihin. Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Suojaa tärkeät tiedostot

Suojaa laitteet, joissa on tärkeitä toimintoja ja tiedostoja, palvelinhuoneessa ja lämpöä tuottavissa teknisissä tiloissa. Korkeat lämpötilat voivat vahingoittaa tiedostoja, ja niiden menettäminen voi olla yhtiön toiminnalle tuhoisaa.

Energiatehokas jäähdytys -25°C:n ulkolämpötilaan asti

Mitsubishi Electric MSY-TP -malli toimii jäähdyttimenä aina -25°C:n ulkolämpötilaan asti.

Tekniset tiedot

Saatavilla on kaksi eri mallia, mitoitustehoilla 3,5 kW / 5,0 kW (MSY-TP35VF / MUY-TP35VF ja MSY-TP50VF / MUY-TP50VF). Toimitetaan langallisen kaukosäätimen (PAR-40MAA), ja kaukosäätimen sovitinyksikön (MAC-334IF-E) kanssa. Langallinen säädin soveltuu erityisen hyvin teknisiin tiloihin, sillä langallinen säädin ei huku eikä siinä ole pattereita, jotka tyhjenisivät. Huoltotilanteissa etuna on lisäksi se, että langallisen säätimen näytöltä tietoja, kuten mahdollinen vikakoodi, voidaan lukea suoraan laitteesta. Lisävarusteena saatavilla vaihdettava ilmansuodatin (MAC-2370FT).

Uusi, entistä ympäristöystävällisempi kylmäaine R32

Uuden kylmäaineen GWP (Global warming potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP-arvoista. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

Mitsubishi Electric R32


Ilmalämpöpumppu osamaksulla

Voit ostaa pumppusi meiltä asennettuna myös OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti kotisivuillamme.

Esimerkiksi 2500€ luotto 5-vuoden maksuajalla on n. 53€/kk

Asennuspalvelu Hopiavuori Oy

Vanha Turuntie 1, 24800 Halikko

Y-tunnus: 3328548-7

Puhelin: 045 8654747

Yhteydenotot: Tarjouspyyntölomake tai puhelin

Kotitalousvähennyksen määrä

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudestaVähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä  tarvikkeista tai matkakuluista. Tämän vuoksi yrittäjän tai yrityksen on eriteltävä myös vähennykseen oikeuttamattomat kulut laskulle. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa  kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö. Vuodesta 2022 alkaen voit saada kotitalousvähennystä aikaisempaa enemmän, jos teetät kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä tai luovut öljylämmityksestä. Siksi laskurissa kysytään vähennyksen tyyppiä.

Asennamme, myymme ja huollamme lämpöpumppuja, ilmavesilämpöpumppuja ja ilmanjäähdytyskoneita (ilmanviilennyskoneita) n.120km säteellä Salosta. mm.seuraavilla paikkakunnilla: Salo, Muurla, Pertteli, Kuusjoki, Halikko, Kisko, Suomusjärvi, Kiikala, Perniö, Särkisalo, Kemiö, Sauvo, Paimio, Marttila, Koski tl, Somero, Parainen, Piikkiö, Kaarina, Lieto, Tarvasjoki, Aura, Turku, Naantali, Raisio, Rusko, Vahto, Karinainen, Mellilä, Rymättylä, Masku, Lemu, Askainen, Nousiainen, Pöytyä, Loimaa, Forssa, Karkkila, Lohja, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää.

©2024 Asennuspalvelu Hopiavuori

Call Now Button