Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MSZ-AP71 ilmastointilaite suuriin tiloihin

Mitsubishi Electric MSZ-AP71 on tehokas seinämallinen ilmastointilaite suuriin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.

Mitsubishi Electric MSZ-AP71 ilmastointilaite suuriin tiloihin

Mitsubishi Electric MSZ-AP71 on tehokas seinämallinen ilmastointilaite suuriin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.

Uudella R32-kylmäaineella varustettu, erittäin energiatehokas A++ -luokan laite viilentää tehokkaasti ja säästää kukkaroa.

Mitsubishi Electric MSZ-AP71

Mitsubishi Electric AP71 on tehokas ilmastointilaite, joka on suunniteltu erityisesti suurien ja avonaisten tilojen jäähdytykseen.

Seinälle asennettava tyylikäs sisäyksikkö sulautuu vaivattomasti ympäristöönsä, ja puhaltaa tehokkaasti viileää ilmaa koko huonetilaan.

Uudella ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella varustettu AP71 on myös energiapihi.

Sen energialuokka jäähdytyskäytössä onkin A++ (SEER 7,2).

Jopa 8,7 kW:n jäähdytystehon turvin AP71 jäähdyttää vaivattomasti suuremmankin tilan.

  Mitsubishi Electric R32

Ominaisuudet ja varustelu

Laitteisto toimitetaan langattomalla kaukosäätimellä varustettuna.

Lisävarusteena saatavilla myös seinälle kiinteästi asennettava (langallinen) kaukosäädin, sekä etäohjauksen mahdollistavat sovitinyksiköt.

Laite on Mitsubishi Electric MELCloud-yhteensopiva, ja sitä voidaan ohjata internetin välityksellä.

Laitteisto on myös mahdollista kytkeä kiinteistöautomaatiojärjestelmiin Modbus-sovittimen avulla.


Ilmalämpöpumppu osamaksulla

Voit ostaa pumppusi meiltä asennettuna myös OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti kotisivuillamme.

Esimerkiksi 2500€ luotto 5-vuoden maksuajalla on n. 53€/kk

Asennuspalvelu Hopiavuori Oy

Vanha Turuntie 1, 24800 Halikko

Y-tunnus: 3328548-7

Puhelin: 045 8654747

Yhteydenotot: Tarjouspyyntölomake tai puhelin

Kotitalousvähennyksen määrä

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudestaVähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä  tarvikkeista tai matkakuluista. Tämän vuoksi yrittäjän tai yrityksen on eriteltävä myös vähennykseen oikeuttamattomat kulut laskulle. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa  kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö. Vuodesta 2022 alkaen voit saada kotitalousvähennystä aikaisempaa enemmän, jos teetät kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä tai luovut öljylämmityksestä. Siksi laskurissa kysytään vähennyksen tyyppiä.

Asennamme, myymme ja huollamme lämpöpumppuja, ilmavesilämpöpumppuja ja ilmanjäähdytyskoneita (ilmanviilennyskoneita) n.120km säteellä Salosta. mm.seuraavilla paikkakunnilla: Salo, Muurla, Pertteli, Kuusjoki, Halikko, Kisko, Suomusjärvi, Kiikala, Perniö, Särkisalo, Kemiö, Sauvo, Paimio, Marttila, Koski tl, Somero, Parainen, Piikkiö, Kaarina, Lieto, Tarvasjoki, Aura, Turku, Naantali, Raisio, Rusko, Vahto, Karinainen, Mellilä, Rymättylä, Masku, Lemu, Askainen, Nousiainen, Pöytyä, Loimaa, Forssa, Karkkila, Lohja, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää.

©2024 Asennuspalvelu Hopiavuori

Call Now Button