Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric PKA-M71 seinämallinen ilmalämpöpumppu

Tehokas seinämallinen ilmalämpöpumppu suuriin tiloihin, kuten toimistoihin ja myymälöihin. Voit ostaa pumppusi meiltä asennettuna myös OP:n rahoituksella. 

Mitsubishi Electric PKA-M71 seinämalli

Tehokas seinämallinen ilmalämpöpumppu suuriin tiloihin, kuten toimistoihin ja myymälöihin.

Laitteisto on helppo asentaa parantamaan kiinteistön lämmityksen energiatehokkuutta ja antamaan helpotusta helteisiin jäähdytyskaudella.

Vaivaton asennus

Tyylikkään seinämallin sisäyksikön asennus hoituu nopeasti ja helposti sisäyksikköä varten suunnitellun asennustelineen avulla.

Lisäksi pitkälle kehitetty Mitsubishi Electric -tekniikka mahdollistaa jopa 100 m putkituksen sisä- ja ulkoyksikön välille.

Tämä antaa valtavasti mahdollisuuksia yksiköiden sijoituspaikkaan liittyen ja asennus on mahdollista toteuttaa lähestulkoon kaikkiin kiinteistökohteisiin.

Laitteisto on saatavilla 3-vaiheisella sähkönsyötöllä. Tämä tarkoittaa sitä, että sähköä otetaan kiinteistön sähköverkosta mahdollisimman tasaisesti ja syöttösulakekoko pysyy pienenä.

Kolmella vaiheella toteutetun sähkönsyötön lisäksi huippuluokan invertteritekniikka mahdollistaa uskomattoman pienet käynnistysvirrat.

Mitsubishi Electric PKA-M71 ilmalämpöpumpun edut

  • Huippuluokan energiatehokkuus ja korkea hyötysuhde lämmitys- ja jäähdytyskäytössä (A++) Uusi ympäristöystävällisempi R32-kylmäaine
  • Tyylikäs sisäyksikkö, jonka puhdistus- ja huoltotoimenpiteet ovat erittäin helppoja suorittaa
  • Entistä paremmat säätömahdollisuudet puhallusilman suuntaamiseen
  • Helppokäyttöinen langaton kaukosäädin
  • Kiinteästi asennettava langallinen ohjauspaneeli saatavilla lisävarusteena
  • Yhdistettävissä tehokkaaksi osaksi kiinteistön automaatiojärjestelmää.

Suuritehoinen seinämallin sisäyksikkö jäähdytys- ja lämmityskäyttöön

Mitsubishi Electric PKA-sarjan seinään asennettavat sisäyksikkömallit ovat suurten liiketilojen, toimistotilojen, ravintoloiden kokokoustilojen ja pankkien energiatehokkaita ilmalämpöpumppuja.

PKA-mallistolla lämmität ja tarvittaessa myös jäähdytät tehokkaasti erikokoiset tilat erilaisilla laitekokonaisuuksilla, yksittäisen laitekokonaisuuden teholuokat aina 22/27kW:iin asti.

Yhdistelmäratkaisuissa kylmäaineputkiston jakokitit sisältyvät toimitukseen.

Laitteiston liittäminen on mahdollista ulkoisiin ohjauksiin oheistuotteina saatavilla olevilla väyläsovittimilla tai kärkitieto ohjausyksiköillä.

Ulkoyksiköille on saatavilla kattava valikoima asennus-tarvikkeita kuten asennustelineet sekä sulatusvesien ohjaukseen liittyvät varusteet.

Mitsubishi Electric R32

Mitsubishi Electric PKA M71 M100 seinämalli (esite)

Mitsubishi Electric PKA M71 M100 seinämalli (esite 2)

Mitsubishi Electric PKA M71 M100 seinämalli (käyttöohje) 


Ilmalämpöpumppu osamaksulla

Voit ostaa pumppusi meiltä asennettuna myös OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti kotisivuillamme.

Esimerkiksi 2500€ luotto 5-vuoden maksuajalla on n. 53€/kk

Asennuspalvelu Hopiavuori Oy

Vanha Turuntie 1, 24800 Halikko

Y-tunnus: 3328548-7

Puhelin: 045 8654747

Yhteydenotot: Tarjouspyyntölomake tai puhelin

Kotitalousvähennyksen määrä

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudestaVähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä  tarvikkeista tai matkakuluista. Tämän vuoksi yrittäjän tai yrityksen on eriteltävä myös vähennykseen oikeuttamattomat kulut laskulle. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa  kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö. Vuodesta 2022 alkaen voit saada kotitalousvähennystä aikaisempaa enemmän, jos teetät kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä tai luovut öljylämmityksestä. Siksi laskurissa kysytään vähennyksen tyyppiä.

Asennamme, myymme ja huollamme lämpöpumppuja, ilmavesilämpöpumppuja ja ilmanjäähdytyskoneita (ilmanviilennyskoneita) n.120km säteellä Salosta. mm.seuraavilla paikkakunnilla: Salo, Muurla, Pertteli, Kuusjoki, Halikko, Kisko, Suomusjärvi, Kiikala, Perniö, Särkisalo, Kemiö, Sauvo, Paimio, Marttila, Koski tl, Somero, Parainen, Piikkiö, Kaarina, Lieto, Tarvasjoki, Aura, Turku, Naantali, Raisio, Rusko, Vahto, Karinainen, Mellilä, Rymättylä, Masku, Lemu, Askainen, Nousiainen, Pöytyä, Loimaa, Forssa, Karkkila, Lohja, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää.

©2024 Asennuspalvelu Hopiavuori

Call Now Button